Reisbegeleiding

Wilt u een hele dag, of meerdere dagen een uitstap maken met je personeelsvereniging, club, familie of andere groep, dan kan ik u tijdens deze uitstap begeleiden. Tijdens de reis geef ik u informatie over de stad of streek waar we naar toe reizen. Ter plaatse verzorg ik de rondleidingen die we met elkaar afspreken.

Vervoer, overnachting en eten kun je als groep zelf regelen. Natuurlijk kan ik u ook met een busmaatschappij, hotel en restaurant in contact brengen.


Dagreis

Kies uw bestemming

Een dagje met uw familie, vereniging, club of groepje naar Rotterdam, Amsterdam of Maastricht? Of in België naar Brugge, Brussel, Mechelen of Leuven. Zelfs een dagje naar Lille (Rijsel) in Frankrijk? Het kan allemaal geregeld worden. Neem dan gewoon contact met me op.


Meerdaagse reizen

Kies uw bestemming

Meerdere dagen op stap? Een weekendje met vrienden of familie? Een meerdaagse uitstap met de personeelsvereniging of club? Neem ook hiervoor maar contact met me op.


Op verzoek

Een andere bestemming?

U heeft een eigen bestemming in gedachten en wilt gebruik maken van mij als gids? Dan nodig ik u van harte uit om contact op te nemen, zodat uw verzoek kan worden besproken.